MENU

Marie & Cattis

22 februari 2013

När jag fick bröllopsförfrågan från Marie och Cattis hoppade jag jämnfota i ren lycka. Jag visste på en gång att deras bröllop skulle bli något alldeles, alldeles underbart! Eller vad säger ni om ett bröllop mellan två fantastiska människor, i mellandagarna, i Kiruna, på inte mindre än självaste Ishotellet?

Med ord som iskyrka, slädhundar och pälsjackor var det inte särskilt svårt att locka med sig Rikard, och några dagar efter julafton satt vi på planet till Kiruna. Bröllopet var som väntat helt magiskt, Marie och Cattis var slående vackra och miljöerna vi fick chansen att fotografera i ska vi inte ens tala om!

Marie och Cattis, tack för att vi fick vara en del av ert fantastiska bröllop. Vi är så otroligt glada och tacksamma över att ha fått lära känna er och ni kommer för alltid ha en väldigt speciell plats i våra hjärtan! Och grattis till ert lilla mirakel i magen!

Comments

Helt magiskt vackert !

Emma, det är ni som ska ha ett enormt tack för att ni förevigade vår dag med dessa underbara foton. Ert otroliga engagemang och ni var mer än bara “fotografer”. Ni ryckte in och hjälpte till med det som behövdes, allt från att snöra min klänning, kuta fram och tillbaka med jackor mellan “tagningarna”, köpa värmande choklad och hjälpa mig övertala Cattis att ta den vita skjortan ;-) Vi hade inte kunnat hittat en bättre fotograf om vi så hade letat i flera år.

Grattis själva till ert lilla mirakel. Det är dags snart va om den stora dagen inte redan vart?

Kramar
Marie & Cattis

Shit vilken underbar miljö! Det måste varit jättekul att fota! :)

Add Your Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

CLOSE