MENU

Sofia & Anders

17 februari 2011

Snö. Kyla. Kärlek. Sol. Skratt. Lycka. Pirr!

Och så var det det där pirret, pirret som flyger runt i magen och som gör mig fnissig och nervös. Sofia och Anders var årets första bröllop och alla vet nog hur nervös och spända man kan vara inför debuten!

Jag anlände till Eskilstuna och går med lätta steg in genom dörren hos frisören där Sofia befinner sig. Jag ser henne från dörren, och jag kan se på henne hur lycklig hon är. Idag är det hennes dag, idag ska hon få sin Prins… En dag som hon har väntat och längtat till väldigt länge!
Kylan hänger i luften, samtidigt som solens strålar glänser i snön som föll dagen innan. Vädret är perfekt! Alla vet att Sofia och Anders älskar snö och vinter och dagen hade inte kunnat bli mer perfekt! Sol, snö och kallt! Men inte för kallt, lagom!

Vigseln var vacker, intim och full av kärlek. Jag grät en skvätt bakom kameran, tur att jag har den att “gömma” mig bakom.. Det var fler än jag som grät och det gillar jag. Allting blir så mycket vackrare med tårar… Tårar som sakta rullar ner för kinden.

Sofia och Anders, Tack! Tack för att ni bjöd mig på den vansinnig goda kladdkakan den där söndagen i maj. Och tack för att ni har låtit mig vara en del av ert liv och ert livs stora dag! Jag är så glad att få kalla er mina vänner!

All kärlek och lycka till er!

Ps. Glöm inte att spana in deras slideshow som ligger i slutet av inlägget för ännu mer vackra bilder!

Comments

Gorgeous couple. Beautiful wedding. Fantastically captured Emma, great work!

[…] jag träffade Jane för första gången i februari, på Sofia och Anders bröllop, så visste jag att vi en dag skulle bli vänner. Det första jag ser av Jane är en söt tjej som […]

[…] Ps. Glöm inte att spana in deras slideshow och fler bilder på min BLOGG (www.adorablemoments.se/blog) […]

Men vad många vackra och sköna bilder. Good Work. :-)

Fantastiskt vackra vinterbilder på det vackra paret! otroligt fint ljus och så fint du fångade både det och kärleken!

[…] var blå och solen strålade. Emma Sandström från Adorablemoments var anlitad som fotograf och hon har fångat den magiska dagen på ett magiskt, härligt sätt. Jag är alldeles särskilt förtjust i den kristalliga gläntan hon hittade till porträttserien […]

[…] var blå och solen strålade. Emma Sandström från Adorable Moments var anlitad som fotograf och hon har fångat den magiska dagen på ett magiskt, härligt sätt. Jag är alldeles särskilt förtjust i den kristalliga gläntan hon hittade till porträttserien. […]

Jättevackra bilder!
Och vilket fantastiskt väder dem fick!

helt underbara bilder!!!!

SÅ himla fina bilder, blev helt rörd! Super vackert!

Så vackert… ♥

Underbara foton, du är otroligt talangfull! Vet vem jag ska anlita på mitt bröllop! Kram Liselotte (tärna)

Superfina! Jag fotade också den dagen men i Stockholm. Sann lycka att fota ett vinterbröllop =)

Jag blir alldeles matt, rara du! Du är så otroligt duktig :)

Precis allihopa är så där kanonfina!

Oh YES I LIKE! :D Duktiga, duktiga Emma och vackra, vackra brudpar!!! <3

Add Your Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

CLOSE