MENU

Adorable Wedding – Linnea & Mikael

18 februari 2012

Fjärilar i magen, lycka i hjärtat och ett töntigt leende på läpparna, det var så jag såg ut och kände efter att jag hade träffat Linnea och Mikael för första gången!
När vi träffades några veckor senare för att ta deras engagemang bilder förstod jag att de skulle få en speciell plats i mitt hjärta!

Den relationen som vi har fått till varandra är det som jag försöker förklara för alla mina nuvarande och nya kunder; jag är inte bara er bröllopsfotograf, jag är er VÄN! Och detta har blivit tydligare än någonsin med Linnea och Mikael. Vi ses för att fika, skrattar tillsammans som att vi har känt varandra i flera år, jag och Linnea delar samma intressen för fotografering, jag följde med dem till kyrkan dagen innan bröllopet för att hjälpa till att dekorera den, jag blev mottagen av familj och vänner med öppna armar (jag blir fortfarande tårögd när jag tänker på det). Det är det här mitt jobb handlar om, att ge mina brudpar mitt hjärta, mitt engagemang och min kärlek! För vad hade världen varit utan kärlek? Ni brudpar är en så stor del av mitt liv, och jag vill att ni ska veta att jag finns här för er!

Nu är det färdigbabblat för min del, nu måste ni ju kolla på de helt fantastiska bilderna från Linnea och Mikaels bröllop!
Och visst hade min magkänsla rätt; deras bröllop var så fullt av kärlek, glädje och känslor att man nästan kunde ta på det! Fantastiska Rånäs Slott välkomnade oss med öppna armar och vädergudarna var på sitt allra bästa humör och bjöd på fantastiskt augustiväder! Världens gulligaste präst, Linneas pappas sång i kyrkan, lyxiga bilar, övertygande chaufför, bästa bröllopsplaneraren, fantastisk middag, pussar av kockarna och en hejdundrande fest. Ja, det är bara några av de sakerna som summerar dagen!

Linnea och Mikael, tack för att ni har öppnat upp era hjärta, inte bara till mig utan också till Rikard! Och Tack för att jag fick vara med under den viktigaste dagen i ert liv!

All kärlek!

Ps. För att komma på riktigt “Lördags-party”-humör kan ni lyssna på DENNA låten, som spelades på repeat under festen!

Comments

Alldeles alldeles underbart! Väldigt vackert Emma! :-) Vicken fotograf du är ;-)

SKIIIT fint minst sagt! Fastnade i bildspelet från provfotograferingen och glömde helt bort bröllopet först! Otroliga bilder, både från bröllopet och provfotograferingen! Åh ser så mkt fram emot o ta del av all din kunskap, du är otroligt duktig fina Emma!

Fiiiiiiiiint Emma!!!

Åh, fatta att det är mindre än ett halvår som det är VI som står där med världens bästa och goaste fotograf?!!! :D

<3 <3 <3

Jättefina bilder!!!!

Emma, du har ta mig tusan magi i ditt avtryckarfinger. :)

Add Your Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

CLOSE