EMMA
just ordinary
little me

Jag har aldrig gillat att stå i centrum. Eller om jag ska vara helt ärlig så avskyr jag det. Jag trivs inte med uppmärksamhet och känner mig inte bekväm när jag har andras ögon på mig. Istället njuter jag av att stå vid sidan av där jag har en möjlighet att observera allting som händer runtomkring mig. Jag har förfinat den förmågan i årtionden och äntligen kan jag, med hjälp av min kamera få dela med mig av den världen till dig. En värld där små detaljer och vackra stunder blir till magi när de fångas av min kamera. Skratten, tårarna, kärleken. Allt finns där.

Bröllopsfotograf helsingborg

Ända sedan jag var liten har jag drömt om att bli författare. Att kunna berätta människors historier ur mitt eget perspektiv har alltid inspirerat mig och jag skrev flera ”böcker” under min uppväxt. Den sorgligaste av dem var historien om hästen som blev lämnad ensam i stallet på julafton. En otroligt gripande och sorglig historia om jag får säga det själv. Jag hade till och med en egen tidning, det första (och enda) numret blev en succé, det tyckte i alla fall min mamma… Hon skulle inte våga säga något annat.

När jag gick på gymnasiet fortsatte jag att skriva, men det var också där jag började känna att något saknades. Jag visste inte vad det var förrän min man visade mig sin kamera och lärde mig att fotografera. Och det var då jag insåg… att det var detta jag hade saknat.

Adorable Weddings

Let’s take a small step back in time