MENU

Investering

och information

Hela mitt företag är byggt på kärlek och viljan att älska villkorslöst! Jag ska ge alla mina par min fulla uppmärksamhet och omsorg, och det är därför jag bara fotograferar 10 bröllop om året - för ni förtjänar det bästa.

Det är viktigt för mig att kunna ge er en rättvis dokumentation av er dag. Från det ögonblick du börjar göra dig i ordning tills du gör din galna signaturdans på dansgolvet! Jag kommer att vara där för att fånga alla ögonblick under din dag, allt från porträtten till de små detaljerna som kommer att förvandla din bröllopsdag till en vacker berättelse för dig att återuppleva om och om igen! Du behöver inte oroa dig och känna dig stressad över när jag ska gå hem.

Jag kommer vara där.

Att vara där vid er sida hela dagen hjälper mig att fånga alla de små små ögonblicken som tillsammans kommer skapa er alldeles egna love story.

En av de viktigaste delarna av mitt företag är att alla mina kunder är mina vänner! (inte konstigt att jag har de bästa kunderna och vännerna i världen!) Det här är helt enkelt mitt sätt att driva mitt företag och det är därför är så viktigt för mig att känna en connection med mina brudpar, vilket är anledningen till att jag faktiskt inte tackar ja till alla de bröllopsförfrågningar som kommer. Jag tycker att du förtjänar att ha en bröllopsfotograf som du klickar med på din bröllopsdag. En fotograf som kommer kännas som en extra vän och som du med glädje ser fram emot att dela din bröllopsdag med. För oavsett om du väljer mig eller inte, så kommer du behöva dras med den här personen från morgon till kväll.

Om ni är intresserad av att ha mig som er bröllopsfotograf, skicka gärna ett mail till mig så skickar jag mer information.

I can't wait to hear from you!

CLOSE