MENU

Adorable baby – Sanni

21 februari 2010

Idag har varit en helt fantastisk dag! Hela dagen har jag fått kika på den här underbara gullungen genom kameran och fångat dessa underbara små ögonblick och uttryck! Dagen har också bjudit på mycket skratt tillsammans med Sannis gulliga föräldrar! Tack för en ljuvlig dag fina ni!

DSC_3823

adorable_moments_barnfotograf_stockholm3

adorable_moments_barnfotograf_stockholm2

adorable_moments_barnfotograf_stockholm5

adorable_moments_barnfotograf_stockholm4

Comments

Svar: Tusen tack! Jag gillar den också jättemycket, det var faktiskt den allra första bilden jag knäppte på hela fotograferingen, hur ofta händer det? haha!
Dina bilder här är också grymt fina, ljuset är underbart!

Måste säga att du har MASSOR med vackra bilder här!!! Duktiga du! :D

ahh okej :) ojojoj så högt brukar inte ja kunna ligga på trots att ja är vid fönstret :O
Nästa gång ja fota ska ja tänka på vad ja kan ha för inställningar :P

ahh okej joo men ja har tagit sjuuukt mkt kort med min kamera :P Åh ja vet imnte men nu när ja fota med den här om dan inne vid fönsret ville den inte trycka av utan krånglade lite o var seg trots nytt batteri :O

ahh okej, men hur lyckas du då få folus på båda ögonen, är det inte lätt att de blir bara på ett då :)?

Ahh jo sant, alltså handlar allt om att jag ska vara stadig inte “modellen” Så bara jag är stilla så kan modellen röra sig o de blir inte suddigt?
Ahh joo mot fönstret har jag med, tack så jätte mkt :)!

Tänkte på en till sak, jag har läst någonstans att det är något i kameran som man ska byta efter ett antal knäppningar, slutaren kanske? vet du något om det :)? Tänkte på priser och när man måset göra det.

jaha, guud så Ljust o fint du får. harjag så lågt iso blir bilden mörk o då måste ja ha typ bländare 2 o så slutartid typ 60 eller nått o då blir de suddigt. Fattar inte vad jag gör för fel med inställningar, vad är det man ska ha högt eller lågt för att få en skarp bild är det sltartiden som ska vara hög? För jag tycker att bilden blir lite suddig ibland o spec om barnet rör på sig, bilden frys liksom inte..:/

Super fina bilder :)!

Emma: Nepp, ingen blixt här heller :-) Fotar nästan aldrig med blixt, det är bara under middagen på bröllop som jag använder blixt :-) Jag hade iso 200 på alla bilder :-) Fotade med ett 50 f1,8.

Visst är hon :)!

Använder du blixt på dessa bilder? Vad har du för Iso med tanke på klarhet :)? O även skärpan är perfekt!

Vilka underbara bilder, förstår att du har haft en fin dag med den gullungen framför linsen :) Det är svårt att välja ut en favorit från en så stark serie

Ahh härliga foton, gillar särskilt nr 5 o 6!

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

ADORABLE PICTURES, EMMA!
Du är så himla duktig :)

Anna: Tack för dina fantastiska ord! Jag brukar alltid se till att platsen jag fotograferar på har så bra ljus som möjligt.. Jag försöker att få en bild som är så bra som möjligt i kameran och då blir det enklare att i datorn få det utseende som jag vill på bilderna :-)

Hejsan!
Fantastiskt fina bilder! Jag undrar över hur du gör för att få
hudtonerna så ljusa å fina?
Ser fram emot nästa inlägg!
Anna :-)

Add Your Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

CLOSE