Idag har jag fotograferat vackra Noora som i 34 veckor har burit runt på ett litet mirakel och som idag var dags att föreviga på bild! Deras hus var helt fantastiskt, ljuset var så vackert så det gjorde mig helt fnittrig och pirrig i magen!
Jag hade två fantastiska timmar tillsammans med Noora och också hennes sambo som efter en mycket snabb övertalningsprocess gick med på att vara med på några av bilderna!

Tack fina ni för att jag fick vara med er och föreviga ert lilla mirakel! Jag ser verkligen fram emot att träffa skrutten när den bestämt sig för att det är färdigmyst i magen!

adorable_moments_gravid1

adorable_moments_gravid2

adorable_moments_gravid3

22 svar

 1. Verkligen jättefina! Önskar att jag också hade tagit lite fina kort under mina graviditeter, nu är det tyvärr lite sent… Bristningar och slapp hud gör sig inte riktigt lika bra på bild :D Kram

 2. Ja det är riktigt kul :) Det mäter klart upp till förväntningarna. Dock tycker jag det är lite för mkt kromatisk aberration (stavning?). Men annars är det hur bra som helst.

 3. Emma: Nepp, fotar väldigt sällan med blixt, och på dessa bilder utnyttjade jag ljuset från de stora fantastiska fönstren som fanns i deras sovrum!

  Jag fotar helt manuellt och använde ett 50 1,8 med bländaren på 1,8 (ISO 200) Slutartiden låg på mellan 1/60 – 1/160 :-)

  Hoppas det var till någon hjälp!

 4. Hej Emma, sagolika bilder.
  Vart hittar du inspiration till dina ”gravid”-kort? Jag ska fota en kompis som väntar barn, och hittar inget jag riktigt gillar.
  Vill inte har för avklätt, fast ändå vill man tydligt se magen. Älskar verkligen den sista bilden här.
  Har du några bra tips? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.