När jag träffade Jane för första gången i februari, på Sofia och Anders bröllop, så visste jag att vi en dag skulle bli vänner. Det första jag ser av Jane är en söt tjej som sitter vid spegeln och med största omsorg lägger upp sitt smink i fina rader. Hon har det där sminket som alla tjejer skulle dö för att ha, och hon slänger tips åt höger och vänster till alla på salongen, allt eftersom hon sminkar sig!

Jag går försiktigt fram för att få en tjuvtitt på det är som ligger där på hennes bord, och det var där och då jag visste att vår vänskap skulle bli en fin vänskap! Vi har nämligen nästan exakt samma smink, och mitt smink hemma ligger i samma fina rader som Janes. Och tjejer, är det inte sjukt att man bara vet, jag tror det kallas magkänsla, men OH vad jag gillar dig magkänsla!

När Jane sen mailade mig och berättade att hennes fina Robin hade friat, blev jag helt tårögd och ringde direkt för att få gratta! Jane berättar i telefonen att de ska gifta sig på Österlen, med lite romantiskt, vintage, lantlig känsla på bröllopet (Ringer det någon klocka här?!) och dessutom bara 1 månad efter att jag och R säger ja till varandra!

Så nu har jag en Österlenvän att bolla tanker med, och byta dekoration med!
Och dessutom så har jag inget emot att äta bullar och dricka saft tills solen går ner, så länge vi har det så här mysigt, som vi hade det på deras Adorable Love fotografering igår!

Tack fina ni <3 Och tack till fantastiska Sandra Elizah ( www.sandraelizah.se ) som sminkade och stylade de lyckliga tu!

39 svar

  1. Åh. Jag saknar ord, men sitter här alldeles tårögd!
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  2. Emma, jag DÖR vilka fina bilder. Jag kan känna kärleken ända till Sundsvall. Jag blir berörd och tårögd. Jag förstår att dom valde dig. Fantastiskt!

  3. Du har verkligen fångat deras kärlek. Så himla fint, Emma. Jag fick lite Jose Villa-feeling. Jag älskar älskar hans bilder och nu har jag hittat ännu en blogg att njuta av. Duktiga du.

  4. Man är fast vid första bilden och kan inte sluta titta på bilderna. Detta är nog en av de vackraste fotosessionerna jag sett någonsin. Deras kärlek bara sprudlar och varje bild är perfekt.

    Du är otroligt begåvad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.